Contact ons

}

Openingstijden

Ons atelier is open van maandag t/m vrijdag

09:00 tot 17:00

Feestdagen: aangepaste openingstijden

Welkom op afspraak!

Vestigingsgegevens

Bezoekadres:
Nieuwe Kazernelaan 2-D86, Ede, Nederland
Google maps link
We zijn gevestigd in gebouw Roots.

KVK: 61684392
BTW: NL002203482B94
AGB-Code: 76089930

Contactgegevens

e-mail:
info@mosbyalicia.com

Social media

Instagram@mosbyaliciadegroot
Facebook@mosbyaliciadegroot

Stage

Wij zijn een Erkend Leerbedrijf.
Lijkt het je leuk om stage bij MOS te lopen?
Mail dan naar info@mosbyalicia.com

Bezoek de showroom

Zou je graag langs willen komen bij ons om de collectie te zien en te passen?
Maak dan een afspraak en wij zorgen dat de koffie voor je klaar staat!

Hoe werkt nou zo’n afspraak?
De klant bezoekt op afspraak onze showroom. Wij bespreken de wensen en aan de hand daarvan worden verschillende modellen gepast. Wij bespreken het model, de stof, kleur, rits/knopen, capuchon/kraag, lengte, eventueel een extra rits in het rugpand of de opties van een magneetsluiting.
Het bezoek aan de showroom is vrijblijvend en er zijn geen kosten aan verbonden. De showroom is rolstoeltoegankelijk en wij zorgen voor een lekker kopje koffie/thee.
Parkeren kan gratis voor de deur. Als de klant een bestelling wil plaatsen, streven wij er naar binnen een week de offerte te mailen. Na akkoord van de offerte wordt de jas binnen vier weken met aandacht en passie gemaakt, met zorg verpakt en naar de klant verstuurd.

Consult aan huis

Zou je graag een afspraak bij jou thuis willen maken? Wij komen bij jou thuis voor een persoonlijk advies. Tijdens dit consult worden verschillende modellen gepast en uitgeprobeerd om te kijken welk model het beste bij jou past. We kijken naar pasvorm, maten, kleuren en stoffen. Doordat we verschillende modellen meenemen is er volop de gelegenheid om de stoffen te bekijken en te voelen. Aan de hand van dit bezoek wordt er een offerte gemaakt. Als dit akkoord is gaan wij de bestelling in productie nemen en sturen we dit met de post naar jou op. De gemiddelde levertijd is vier weken.

De kosten voor dit consult bedragen €65,00.
Hiernaast hanteren wij een kilometer vergoeding van €0,19 gemeten vanaf het atelier in Ede naar de klant, vice versa.

Plan je online consult

Zou je graag middels beeldbellen contact met ons willen hebben?
Via beeldbellen kan de klant de modellen, kleuren, stoffen e.d. bekijken. Net als bij een bezoek aan onze showroom kunnen wij alles uitleggen en de mogelijkheden bespreken. Deze manier van communiceren gaat erg goed. De klant kan zich rustig van huis uit laten informeren. Daarna kan er altijd nog gekozen worden om een vervolg afspraak in te plannen in de showroom als dit wenselijk is.
Wil de klant een bestelling plaatsen, streven wij er naar binnen een week de offerte te mailen. Na akkoord van de offerte wordt de jas binnen vier weken met aandacht en passie gemaakt, met zorg verpakt en naar de klant verstuurd.

Nieuwe Kazernelaan 2-D86 Ede
Chat openen
Hulp nodig?😄
Hi👋🏼, kunnen wij jou ergens bij helpen?